“Artisanaal, met de hoogste kwaliteitsnormen."

"Ijstijd - Lo & Hugo" is een firma voor wie 100% kwaliteit en constante kwaliteitsgarantie van essentieel belang is. Dit al sinds 1996.

 

Door het jarenlang streven naar continue verfijning van onze recepturen en ondersteund door het hoogste niveau aan vakmanschap, heeft het artisanaal bedrijf zich tot een uiterst professioneel bedrijf ontwikkeld. Het leveren van artisanale roomijs, sorbets, advocaatlikeur en ijstaarten met de beste kwaliteit volgens een origineel recept, is een erezaak en groeide al snel uit tot een begrip.

Een vlekkeloos eindproduct vereist niet alleen een flinke portie vakkennis maar ook een moderne infrastructuur, het continu investeren in het productieproces, het hanteren van de strengste HACCP normen en een nauwkeurige selectie van de nodige natuurlijke grondstoffen.

Kortom, het verschil proef je onmiddellijk, daardoor is ze ook de keuze van de zovele professionals...

Bio

Handmade In Belgium label

In 2016 werd ons het "Handmade In Belgium"-label uitgereikt door UNIZO. Met het authenticiteitslabel HANDMADE IN BELGIUM erkent UNIZO de makers van authentieke en ambachtelijke kwaliteitsproducten. Die producten maken vandaag de dag het verschil voor de moderne consument. Met het label wil UNIZO de moderne en traditionele ambachtsman of –vrouw in de kijker zetten.

We leveren aan horeca, retail, groothandel, traiteurs, rusthuizen, verenigingen, ijsventers en vensterverkopers.

100 % West-Vlaams label

Sinds 2020 hebben we als streekproducent voor een aantal referenties eveneens het label van "100% West-Vlaams" verkregen.
Daarvoor dienen quasi alle grondstoffen uitsluitend uit West-Vlaanderen te komen ...

 

Openingsuren:

  • Dinsdag:         09u tot 12u en van 14u tot 18u
  • Woensdag:    09u tot 12u en van 14u tot 18u
  • Donderdag:   09u tot 12u en van 14u tot 18u
  • Vrijdag:           09u tot 12u en van 14u tot 18u
  • Zaterdag:       09u tot 12u
  • GESLOTEN op:  maandag, zondag, zaterdagmiddag en feestdagen

Contactformulier:

Opgelet: ER WORDEN GEEN BESTELLINGEN, OPSCHRIFTEN OF ANDERE AANVRAGEN OPGENOMEN VIA HET CONTACTFORMULIER. Bestellingen kunnen enkel geplaatst worden  via onze  webshop.